Február

Lassan vége a télnek! És itt a tavasz! Alig hiszem el! Ebben azért van némi keserűség is, mert nagyon gyorsan pörögnek a napok, és nem előrefelé haladunk az életünkben, lássuk be.

Februárban ismét buli volt nálunk. Megünnepeltük Zéti 9. szülinapját! A kilencediket!!! Nem csoda, hogy mostanában öregnek látom-érzem magam, rá kell, hogy jöjjek, öreg is vagyok. :(

De az ereszdelahajam jól sikerült: mindenki eljött, akit hívtunk, ettek-ittak-játszottak, buliztak. Szuper volt! (Azért túlleni rajta sem egy megvetendő érzés ;) )

Túlvagyunk a farsangon is. Zétinek ez nagy megpróbáltatás volt, mert nagyon nem akart elmenni. Bármi, amiben a legkisebb szereplés-megnyilatkozás-önmegmutatás van, az számára maga  a kín. Sajnáltam szegénykét, de aztán mégis elment, és egész jól érezte magát. (Mellesleg nem tudom, miért KELL beöltözni-kiállni mások elé egy másodikos gyereknek, ha nem akar. Ez nem a buliról, a jókedvről szól?!)

Ádikám idén nem jutott tovább az iskolai szavalóversenyen pedig nagyon ügyesen mondta  a verset. Ez jól is megy neki.Még  a végén színész lesz nekem! ;)

Túlvagyok az influenzán is, ami nem esett jól, de azért itthon lenni és szabadon olvasni, blogot írni, vagy hasonló dolgot csinálni munka helyett mégiscsak kárpótolt valahogy. :)

Anyám tyúkja

Tegnap ismét óriási színházi élményben volt részünk M.-el. (Anyám tyúkja -Örkény Színház) A jegyeket karácsonyra kaptuk, de minden az ellen szólt, hogy elmenjünk. Nekem sikerült lebetegedni, M. utálja  a verseket, esett az eső, éppen hoki-nap volt, stb. De azért összeszedtük magunkat, mert egyébként nagyon-nagyon nyűgös nap volt, és mégiscsak elmentünk.

ÉS! Nem bántuk meg. Még M. is elégedetten konstatálta a műsor végén, hogy ez jó volt. Én magam sem gondoltam volna, hogy ismert verseket ennyire másként is újra lehet gondolni, ennyire másként is elő lehet adni. Nem szavalni, előadni! Talán ebben van a titok kulcsa: a színészk nem állnak és szavalnak, hanem magukon átszűrve, újraértelmezve prezentálják a már megszokottnak vélt sorokat.

Úgyhogy nem bántuk meg, jó este volt. Ajánlom mindenkinek! (Senki ne rémüljön meg attól, hogy kb. 70 vers, és 2,5 óra! ;) )

Feedek
Megosztás
Feedek
Megosztás
Zétény

Lilypie Kids Birthday tickers

Ádám

Lilypie Kids Birthday tickers

Mi

Daisypath Anniversary tickers