Ádám fellépése

Hétvége

Annyi,de annyi minden történt  a hétvégén, hogy komolyan mondom, olyan érzésem van, mintha nem is két nap lett volna, hanem több.

A héten nagyon kifáradtam lelkileg, mivel történt egy kis baleset az osztályomban, amiről közel nem én tehetek, de azért nagyon megviselt. Szerencsére mindenki túl van az első sokkon.

Szombaton a gyerekek oviban , illetve isiben voltak. Némi lelkifurdalást éreztem, hogy bevittem az óvodába a kisebbet, de aztán rájöttem, hogy sokkal jobb ott neki. Ott volt a kis barátja, játszottak kint és bent, itthon meg abból áll a napunk, hogy állandóan fegyelmezzük a szomszédok miatt.

Este vendégségben voltunk egy nagyon kedves baráti házaspárnál többedmagunkkal (gyerekek nélkül!). Isteni volt! Nemcsak a kaja, hanem a nyugodt, vidám, szellemes este, amiből olyan nagyon ritkán akad egy-egy. Igazi felnőttprogram nem sokszor jut egy anyukának, valljuk be.

Vasárnap nagy dologra készültünk. Templomba akartuk vinni a srácokat. Mondanom sem kell, hogy agyonizgultam magam a gyerekek miatt, mert nagyon féltem, hogy valami nem fog menni, de hálistennek, elvitte őket egy tündér (Maya néni személyében), és az istentisztelet alatt végig foglalkozott velük, és a többi gyerkőccel. (Bevallom, emiatt nem jártunk eddig, mert az előző hölgynél csak írtak-olvastak, ami elég nehézkes ovisok esetében.) De ez is megoldódott! Csúcsszuper kulcstartókat gyártottak, és nagyon jól érezték magukat. Mi pedig egy kis lelki töltődést kaptunk, ami már szintén nagyon ránkfért.

Délután Ádám zsúrba volt hivatalos, utána játszóház mindkét gyereknek. Este már hullák voltak! (Valljuk be, ez nekem jó!) :)

És végre megjött a Rumini, amit már nagyon vártam. Tegnap elkezdtük olvasni, és én ugyanúgy élvezem, mint Ádám!

Szóval, jól telt a hétvége! Remélem, a többi is ilyen jól alakul majd!

Szagos anya

Ádám: Anyának jó nőszaga van. ?????? Az mit jelent? Á: Hát azt, hogy stílusos. ??????? És azt mit jelent? Á: Hát azt , hogy dögös. :) Ja, az más! ;)
Feedek
Megosztás
Feedek
Megosztás
Zétény

Lilypie Kids Birthday tickers

Ádám

Lilypie Kids Birthday tickers

Mi

Daisypath Anniversary tickers