Játék

Zéti: Anya, játsszunk páncélos lovagos játékot.
Én: Ok, de hogy kell játszani?
Z: Hát úgy, ahogy a katonásat!
Én: Miért, azt hogy kell?
Z: Hát úgy, mint a páncélos lovagost! :)

Gyereszáj - idei év elmaradásai

Ádám énekeversenyre jelentkezett, ahol angolul kell énekelni. Zéti: Én is megyek veled, kár, hogy nem tudok angolul. Ádám: nem baj, én sem értem, miről szól, csak fújom a dalt. :) (öööööö, ez nem ciki egy kicsit?!)

Ma reggel a Tv-ben ortodox zsidó férfi, hosszú pajesszal, fekete kalapban. Ádám nézi, majd rámnéz, és megkérdezi: "Anya, ez meg milyen nindzsa?"

Ádám, mit játszottatok Danival? Á: semmit. Én: ???????? Hogyhogy? Hát, nem ő a barátod? Ádám: De ő. Én: Akkor kivel játszottál: Leventével. Vele nem vagyunk barátok, csak együtt játszottunk. :)

2012. 02. 03.

Megszületett fiam első szerelmes levele. :) (Egyszerre Rékának és Szonjának). A tartalma titkos, de rajta akövetkező felirat: bonzsd ki:)

Zéti. "Anya, ne mondd el senkinek, de szerelmes vagyok Dodóba. Adtam neki puszit, meg szedtem neki virágot (vajon honnan télen?!, remélem, nem az óvi cserepes virágait tépázza), és már meg is csókoltam. Ő az óvi legjobb lánya, én meg a legjobb fiú." :)

Biológia kacifánt

"Mi volt az uzsonna?" Ádám: Kelkáposzta. Én: ???????? Ádám, biztos?! Á: Igen, biztos, megismerem! (Étlap szerint: szendvics savanyú káposztával)

Feedek
Megosztás
Feedek
Megosztás
Zétény

Lilypie Kids Birthday tickers

Ádám

Lilypie Kids Birthday tickers

Mi

Daisypath Anniversary tickers