Sikerült!!!!

Igen, sikerült!!!! Felvették Ádámot!

Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz minden. Régen volt egy iskola, egyforma osztályokkal. Most meg van egy-két kiválasztott osztály, a többibe meg senki nem akar kerülni.

Hihetetlen, de igaz: 50 percig vizsgálták, húzták-nyúzták a kis 6-7 éves manókat, hogy a legjobbakat vegyék fel.

Persze én nem panaszkodhatok, mert Ádám nagyon jól teljesített, a 150 gyerekből az 5. legjobb lett. Erre azért még én sem számítottam, pedig tudtam, hogy nagyon okos! :))))))))) Annyira büszke vagyok rá!!!

Mondjuk a felvételi utáni egy hetet nem kívánom senkinek. Ezzel keltem-feküdtem. Gyomorgörcsöm volt, alig aludtam, mindennap vagy 100szor eszembe jutott, vajon felvették-e. De most már túlvagyunk rajta!

Aztán szeptembertől fel kell kötnünk a gatyát, az biztos! De remélem, ezt az akadályt is leküzdjük!

Szülinapi bulik

Na, megvolt Zéti negyedik, immár utolsó bulija. Esküszöm, a Walesi hercegnek nincs ilyen ünnepségsorozat  aszülinapján!

Először megünnepeltük őt anyósoméknál, gyönyörű tortával, aztán a nagy napon az óviban is, meg itthon is. Az óviban ő oszthatta a tortát, sőt, ő gyújthatta meg a gyertyát is! Hiába, ami jár, az jár. Aztán jött az este, ahol újabb torta-ajándék kombinációt zsebelt be őfelsége.

Tegnap pedig, záróakkordként, egy játszóházban voltunk a Sugárban. Meghívtuk a kis barátait is, de többen nem tudtak eljönni, sajnos. De ott volt Ricsi, Zsuzska és Nóri is. Két órát töltöttek csak ott a gyerekek, de szerintem annyi energiát égettek el ezalatt, hogy megmászhatták volna a Himaláját is. Egyik várbó ki, másikba be, rohantak, ugráltak, kiabáltak, visítottak. :) Egyszóval, élvezték nagyon.

Bármennyire is élvezték, nem ajánlanám másnak a helyet, ugyanis kifizettük a korlátlan popcorn és üditőfogyasztást, majd 5 óra után két perccel, amikor a gyerekek végre leültek, kértem még egy kis narancslevet. A kishölgy közölte, hogy lejárt az időnk, és a wc-ből hoz vizet. Na ezen jól felhúztam magam, és megmondtam a  véleményemet. Két percről volt szó. Tény, hogy lejárt az időnk, de gyerekekről volt szó, akiket kis időbe telik összehajkurászni!

 Ilyen a magyar vendéglátás!:( Mondtam is neki, hogy én is vendéglátós iskolában tanítok, de mi nem erre neveljük a gyerekeinket! :(

Szóval, oda többet nem megyünk, de a gyerekek nagyon élvezték, úgyhogy maradunk a helyi játszóháznál.

Isten éltessen, Zéti!

Mintha csak most lett volna, és nem öt évvel ezelőtt.

Minden olyan gyorsan történt: reggel ,az orvosi vizsgálat után,már csak anyósomékhoz mehettem haza, közel a kórházhoz. 13:30-ra visszamentünk, de még nem voltak igazi fájásaim. 14:30-kor burokrepesztés és a szokásos beöntéses móka. Na, onnantól kezdve nem volt megállás. Nem voltak se 10 perces, se 5 perces, de még 2 perces fájásaim se. 10 mp-ként jöttek, és egy-egy fájás 1 percig tartott. A mai napig emlékszem, hogy könyörögtem, adjanak valami fájdalomcsillapítót, vagy császározzanak meg, mert már nem bírom. Azóta se bíroma  fájdalmakat. ;)

M. közben hősiesen mellettem volt, bár egyszer azt a merész ötletet forgatta a fejében, hogy kimegy a kocsihoz, és dob pénzt a parkoló-órába. Persze, ebből semmi sem lett, jól meg is büntettek bennünket.

Zétikém annyira, de annyira sietett kifelé, hogy a negyedik tolófájáskor már kint is volt. 2006. 02. 08-án 16:07 perckor megszületett az én drága, második kisfiam. :))))) Már akkor is tündér volt, alig sírt, csak "nézelődött" apukája karjában.

Az utána lévő intenzív osztályos-kivérzős- műtös történetről most inkább nem is emlékeznék meg. A lényeg, hogy én is újjászülettem. :)

Valentin-napon pedig hazamehettünk. :) Mindannyian épen, egészségesen. :)

Isten éltessen, drága Zétikém! A világon a legeslegaranyosabb szeretet-gombóc vagy,az egyetlen ember, aki CSAK szeretetet tud adni. :) Nem is tudom, hogy csinálod. Tanulok (unk) tőled mindennap. :)

De nehéz az iskolatáska!, avagy Hófehérke új köntösben

De nehéz az iskolatáska! Pedig még el sem kezdődött a suli.

Készülünk a "felvételire". Lehet vitatkozni vele, hogy miért jó, vagy miért nem, hogy pici 6-7 éves gyerekeket erre kényszerítenek, de a helyzet ez. El kell fogadni. Készülünk, amennyire lehet, játékosan.

Tegnap Ádám mesélt. Kissé átalakítva a Hófehérkét. A mese egy biológiai csodával kezdődött "A királynő azt óhajtotta, hogy gyeremeke szülessen, és pár nap múlva megszületett Hófehérke." Azért az óhajtotta szóra büszke vagyok! :)

Majd egy kissé keveredtek az események: "A gonosz mostoha elment almát árulni, de előtte belehrapott egy almába." Úgy is van, ellenőrizni kell a jó minőségű mérgezett almákat.

De a kedvencem az volt, hogy a herceg megérkezett szürke lován. Hiába, már a herceg sem a régi. :)

Jaj, csak túllennénk már ezen a nehéz időszakon! De csak azért, hogy induljon egy újabb!

 

Ui: Zétike szerint a törpék: Vidor, Szende, Szundi, Hapci, Morgó, Kuka és Okoska.

Feedek
Megosztás
Feedek
Megosztás
Zétény

Lilypie Kids Birthday tickers

Ádám

Lilypie Kids Birthday tickers

Mi

Daisypath Anniversary tickers